Тамақтандыру » СШ №22
Жамбыл облысы
Қордай ауданы білім бөлімінің
"№22 орта мектеп"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
» Тамақтандыру
Тамақтандыру. Бракиражды комиссия бұйрығы
25
февраль
2020
Тамақтандыру. Бракиражды комиссия бұйрығы
«ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ ҚОРДАЙ АУДАНЫ ӘКІМДІГІ БІЛІМ БӨЛІМІНІҢ №22 ЕҢБЕК ОРТА МЕКТЕБІ» КММ КГУ «ЕНБЕКСКАЯ СРЕДНЯЯ ШКОЛА №22 ОТДЕЛА ОБРАЗОВАНИЯ АКИМАТА КОРДАЙСКОГО РАЙОНА ЖАМБЫЛСКОЙ ОБЛАСТИ» Бұйрық № 02 Еңбек ауылы 09.01.2020 «Бракеражды комиссия құру туралы» Жамбыл облысы Қордай ауданы әкімдігінің білім бөлімің 06.01.2020 ж күнгі қаулысын негізіге ала отарып БҰЙЫРАМЫН: 1. Тамақтың сапасын және асхана тазалығын тексеру мақсатында бес адамнан тұратын брокеражды комиссия тағайындалсын. 1.М.Муздыбаев ДТЖО
Тамқтандырудың сапалық мониторингы
25
февраль
2020
Тамқтандырудың сапалық мониторингы
№22 Еңбек орта мектебінің асханасындағы тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізуін қорытындысы. 2019 – 2020 оқу жылы, қраша айы Тексеру мақсаты: Тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдеріне , мектеп асханасының талапқа сай жұмыс жүргізуі. Мектептегі ыстық тамақты ұйымдастыруы және тексеру қорытындысы бойынша: «№22 Еңбек орта мектебінде» оқушылар саны 179, соың ішінде тегін ыстық тамақпен 22 оқушы қамтылған. Олардың
Тамақтандыруды уйымдастыру
25
февраль
2020
Тамақтандыруды уйымдастыру
№22 Еңбек орта мектеп бойынша бракераждық комиссия отырысының № 6 ХАТТАМАСЫ 05.02.2020ж Қатысқаны - 5 адам Бракераж комиссиясының төрағасы: Мұздыбаев М.М -директордың ТІЖ орынбасары. Комиссиясының мүшелері: Есжанова Н.-. мектеп медбикесі Атамкулова Б. – әлеуметтік педагог Нартбаев А. – шаруашылық меңгерушісі Аскаров Ж. – кәсіподақ Сулейманова Б.- ата-ана комитеті Күн тәртібінде: 1.Тағамның оқушылардың физиологиялық талабына сай болуы,тамақтың нормаға сай болуы, күнделікті асхана тазалығын
Тамақтандыруды уйымдастыру
25
февраль
2020
Тамақтандыруды уйымдастыру
№22 ЕОМ 2019-2020 жылындағы оқушыларды ыстық тамақпен қамтамасыз етілуін ұйымдастыру. Анықтама. Мақсаты: 2019 жылғы 1-8 сынып аралығында ҚР Білім және гылым министірлігінің 2018ж. 31 желтоқсандағы №598 буйрықтың сәйкес тегін жеңілдетілген тамақпен қамтылатын оқұшылар тізімін бекіту, ыстық тамақты уйымдастыру және оқушылардың тізімін ұсыну. Мектебімізде білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну жұмыстары жүргізілуде. 1 қыркүйектен
Тамақтандыруды ұйымдастыру
25
февраль
2020
Тамақтандыруды ұйымдастыру
Бұйрық № 02 Еңбек ауылы 09.01.2020 «Бракеражды комиссия құру туралы» Жамбыл облысы Қордай ауданы әкімдігінің білім бөлімің 06.01.2020 ж күнгі қаулысын негізіге ала отарып БҰЙЫРАМЫН: 1. Тамақтың сапасын және асхана тазалығын тексеру мақсатында бес адамнан тұратын брокеражды комиссия тағайындалсын. 1.М.Муздыбаев ДТЖО 2.А Нартбаев завхоз 3.Б.Атамкулова әлеу. пед 4. Ж.Асқаров кәсіподақ 5.Н.Есжанова мед бике 2.Бракеражды комиссия ыстық тамақтың ұйымдастырылуы мен сапасына үнемі бақылау жүргізілсін.
Тамақтандыруды ұйымдастыру
25
февраль
2020
Тамақтандыруды ұйымдастыру
«ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ ҚОРДАЙ АУДАНЫ ӘКІМДІГІ БІЛІМ БӨЛІМІНІҢ №22 ЕҢБЕК ОРТА МЕКТЕБІ» КММ КГУ «ЕНБЕКСКАЯ СРЕДНЯЯ ШКОЛА №22 ОТДЕЛА ОБРАЗОВАНИЯ АКИМАТА КОРДАЙСКОГО РАЙОНА ЖАМБЫЛСКОЙ ОБЛАСТИ» Бұйрық № 01 Еңбек ауылы 09.01.2020 «Мектепте білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санатына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұйымдастыру туралы.» Жамбыл облысы Қордай ауданы әкімдігінің білім бөлімің 06.01.2020 ж күнгі қаулысын және 08.01.2020 жыл күнгі №4 пед кеңестің шешімін негізге ала отырып
Бракеражды комиссия отырысының хаттамасы
24
февраль
2020
Бракеражды комиссия отырысының хаттамасы
№22 Еңбек орта мектебінің бракеражды комиссиясының отырысының №1 Хатамасы 02.09.2019ж. Барлығы: 5 Қатысқаны: 5 Күн тәртібінде 1.Бракеражды комиссия құрамын бекіту жөнінде 2.Міндеттерін бөлісу туралы Тыңдалды: 1-мәселе Әлеуметтік педагог Атамкулова Б. сөз алды. Өз сөзінде: Быйылғы оқу жылында мектепте тегін ыстық тамақтың жүргізілуіне байланысты асханада уақытылы және сапалы тамақтың берілуі, асхана жұмыстарының уақытылы жүргізілуін қадағалау мақсатында мектепте бракеражды комиссия құрылуы